• forside
  • r11
  • hvid in
  • rose in
  • Port in
  • Mous
  • dessert

Søg

CHAMPAGNE (5)

ROSÉVIN (15)

HVIDVIN (94)

RØDVIN (197)

Bodegas Mureda Young Wine

Bodegas Mureda Young Wine

Overraskende mørk i glasset på denne unge udgave. Fyldig og flot duft af mørke kirsebær, krydderier og røde bær. Fyldig, let krydret og med bløde runde tanniner i smagen. Rigtig fin balance i vinen, der slutter langt og flot af.


PDF #2605

Bodegas Resalte

Bodegas Resalte "Gran Resalte"

Der er både sødlig frugt, ristede toner og en snert viol og sød lakrids. Vinen er perfekt moden og i flot balance. Udsøgt vin. Det anbefales at den serveres ved 16°C. Er velegnet til vildt.


PDF #2620

Bodegas Resalte

Bodegas Resalte "Gran Resalte"

Farven er dyb rød med lilla nuancer, klar og skinnende. Duften er intens og kompleks, og oser af modne frugter, mørk chokolade, træ-noter, lakrids, balsamico og et touch af mint. 


PDF #2620

Bodegas Resalte Balsion Crianza

Bodegas Resalte Balsion Crianza

God og kraftig Crianza med tæt og lang smag. Lagringen giver denne vin rygrad, men overdøver ikke den delikate frugt. Eftersmagen er lang og blød uden skarpe hjørner.


PDF #2624

Bodegas Resalte Balsion Reserva

Bodegas Resalte Balsion Reserva

Produceret på 100% Tempranillo og får hele 20 mdr. på træfade inden aftapning. Kirsebærfarvet og med brune modne kanter. Stor bred palette i duften af bl.a. kaffe, mørk chokolade og cedertræ. 


PDF #2628

Bodegas Resalte Crianza

Bodegas Resalte Crianza

Dyb kirsebærrød farve i glasset. Skøn duft af primært modne sorte solbær og mørke blommer. Hertil små fine nuancer af violer, lakrids, mørk chokolade og kaffe. En meget intens, krydret og kødfuld vin med et fast og solidt greb.


PDF #2621

Bodegas Resalte Crianza 37,5 cl.

Bodegas Resalte Crianza 37,5 cl.

Crianza 2005 blev den øverste placereden spanske vin på WINE SPECTATOR TOP-100 i 2010. Super saftig, intens og tætpakket vin, der oser af klasse! Denne vin kan også købe i org. 1 stks. gaveæske.


PDF #26211

Bodegas Resalte Peña Real Crianza

Bodegas Resalte Peña Real Crianza

Vinen er dyb rød kirsebærfarvet, klar og brillant. Duften er spændende med mange facetter såsom sorte kirsebær, brombær, lakrids og mineralske toner. God og kraftig Crianza med tæt og lang smag.


PDF #2625

Bodegas Resalte Peña Roble

Bodegas Resalte Peña Roble

Denne vin er produceret på 100% Tempranillo. Farven er dyb rød med lilla nuancer og et flot klart skrær i glasset. Duften er intens med modne frugter, kakao, vanille og lakrids. Smagen er frisk, frugtig og med god delikat eftersmag.


PDF #2623

Bodegas Resalte Reserva

Bodegas Resalte Reserva

Farven er flot dyb rød kirsebærfarve, klar og fyldig. Duften er en palette af kaffe, mørk chokolade, cedertræ og med et hint af mineralske toner. En elegant smag med lidt søde eftertoner, en lang og fløjlsblød eftersmag.


PDF #2626

Bodegas Resalte Reserva Peña Real

Bodegas Resalte Reserva Peña Real

Farven er flot dyb rød kirsebærfarve, klar og fyldig. Duften er en pallette af kaffe, mørk chokolade, cedertræ og med et hint af mineralske toner. En elegant smag med lidt søde eftertoner.


PDF #2618

Bodegas Resalte Roble  Peña Real

Bodegas Resalte Roble Peña Real

Denne Roble er produceret på 100% tempranillo druen. Stor, tæt, blåbæragtig duft med fyrrenåle og nuancer af fad. Fyldig, tæt, moden bærsmag, cremet med markeret, moden tannin og lang eftersmag.


PDF #2619

Bodegas Resalte Vendimia

Bodegas Resalte Vendimia

Denne Vendimia Seleccionada er produceret på 100% Tempranillo. Farven er mørk med lilla nuancer og flot klar i glasset. Duften er intens med masser af modne frugter, vanille og kaffe. Smagen er lang og intens med meget mild garvesyre.


PDF #2622

Brejinho da Costa Moscatel de Setúbal

Brejinho da Costa Moscatel de Setúbal

Flot indbydende farve, dyb sød og indtagende duft af rosiner, muskat og thé. Smagen er rig og sød med smag af nødder og moden frugt. Brug vinen til ikke alt for søde desserter eller blot som hyggevin.


PDF #531

Brightwater Pinot Gris

Brightwater Pinot Gris

Virkelig lækker og fyldig i den let sødmefulde smag, der slutter af med en cremet og let krydret eftersmag. En vin, der er skabt til stærkere asiatiske retter af lyst kød eller sushi badet i soja, wasabi og syltet ingefær.


PDF #1804

<<  1 2 3 [45 6 7 8  >>