• forside
  • r11
  • hvid in
  • rose in
  • Port in
  • Mous
  • dessert

Søg

CHAMPAGNE (5)

ROSÉVIN (17)

HVIDVIN (99)

RØDVIN (213)

Bodegas Fariña -

Bodegas Fariña - "Arco Iris"

”Arco Iris” betyder regnbue på spansk. Hvis hver af regnbuens farver var en frugt, ville det være som at drikke et glas af regnbuen når man smager denne vin. For der er virkelig tale om en frisk, ung og frugtig vin lavet på den spanske drue Tempranillo.


PDF #2600

Bodegas Fariña - Astado Crianza

Bodegas Fariña - Astado Crianza

Det er en meget klassisk Toro i stilen. Flot mørk rød farve med et fint lilla skær. Duften er som en eksplosion af frugter og en symfoni af røde bær og søde krydderier. Hindbær, jordbær og kirsebær er fremtonende med et strejf af modne blommer, vanilje og peber fra fadlagringen.


PDF #2599

Bodegas Mureda - Chardonnay Organic

Bodegas Mureda - Chardonnay Organic

Gylden i farven og med en fedmefuld duft af tropisk frugt. Lang cremet eftersmag af modne æbler og tropisk frugt. Mureda forstår at lave utrolige kvaliteter til små penge.


PDF #1627

Bodegas Mureda Blanco

Bodegas Mureda Blanco

Her er den perfekte hvidvin til hverdagsmaden. Frisk og frugtig med antydninger i duft og smag af tropisk frugt og lidt citrus. Eftersmagen liflig og hænger forbavsende længe i munden. Tør, men slet ikke snerpet.


PDF #1625

Bodegas Mureda Blanco

Bodegas Mureda Blanco "Ecológico"

Produceret på Chardonnay, Sauvignon Blanc og Verdejo. Farven har en flot lysgylden farve med små grønne nuancer i kanten af glasset. Herligt velduftende med friske og frugtige aromaer.


PDF #1626

Bodegas Mureda Rosado

Bodegas Mureda Rosado "Ecológico"

Lys jordbær farvet, nærmest pink i glasset. Vinen har ikke fået fadlagring og derfor er det primært rene frugtnuancer, der kommer op af glasset. Vinen har skruelåg.


PDF #316

Bodegas Mureda Tempranillo

Bodegas Mureda Tempranillo

Flot, dyb mørkerød farve med rødbrune nuancer. Frugtig og spændstig med rigtig god delikat duft af brombær, hindbær og et touch af fad. Intens og lang smag, der fylder hele mundhulen med sødmefuld frugter og bløde runde tanniner.


PDF #2607

Bodegas Mureda Tinto

Bodegas Mureda Tinto "Ecológico"

Mørk kirsebær farve med lilla kant. Vinen har ikke fået fadlagring og derfor er det primært rene frugtnuancer, der kommer op af glasset.

Bodegas Mureda Young Wine

Bodegas Mureda Young Wine

Overraskende mørk i glasset på denne unge udgave. Fyldig og flot duft af mørke kirsebær, krydderier og røde bær. Fyldig, let krydret og med bløde runde tanniner i smagen. Rigtig fin balance i vinen, der slutter langt og flot af.


PDF #2605

Bodegas Resalte

Bodegas Resalte "Gran Resalte"

Der er både sødlig frugt, ristede toner og en snert viol og sød lakrids. Vinen er perfekt moden og i flot balance. Udsøgt vin. Det anbefales at den serveres ved 16°C. Er velegnet til vildt.


PDF #2620

Bodegas Resalte

Bodegas Resalte "Gran Resalte"

Farven er dyb rød med lilla nuancer, klar og skinnende. Duften er intens og kompleks, og oser af modne frugter, mørk chokolade, træ-noter, lakrids, balsamico og et touch af mint. 


PDF #2620

Bodegas Resalte Balsion Crianza

Bodegas Resalte Balsion Crianza

God og kraftig Crianza med tæt og lang smag. Lagringen giver denne vin rygrad, men overdøver ikke den delikate frugt. Eftersmagen er lang og blød uden skarpe hjørner.


PDF #2624

Bodegas Resalte Balsion Reserva

Bodegas Resalte Balsion Reserva

Produceret på 100% Tempranillo og får hele 20 mdr. på træfade inden aftapning. Kirsebærfarvet og med brune modne kanter. Stor bred palette i duften af bl.a. kaffe, mørk chokolade og cedertræ. 


PDF #2628

Bodegas Resalte Crianza

Bodegas Resalte Crianza

Dyb kirsebærrød farve i glasset. Skøn duft af primært modne sorte solbær og mørke blommer. Hertil små fine nuancer af violer, lakrids, mørk chokolade og kaffe. En meget intens, krydret og kødfuld vin med et fast og solidt greb.


PDF #2621

Bodegas Resalte Crianza 37,5 cl.

Bodegas Resalte Crianza 37,5 cl.

Crianza 2005 blev den øverste placereden spanske vin på WINE SPECTATOR TOP-100 i 2010. Super saftig, intens og tætpakket vin, der oser af klasse! Denne vin kan også købe i org. 1 stks. gaveæske.


PDF #26211

<<  1 2 3 [45 6 7 8  >>