• forside
  • r11
  • hvid in
  • rose in
  • Port in
  • Mous
  • dessert

Søg

CHAMPAGNE (5)

ROSÉVIN (17)

HVIDVIN (99)

RØDVIN (213)

Bodegas Resalte Peña Real Crianza

Bodegas Resalte Peña Real Crianza

Vinen er dyb rød kirsebærfarvet, klar og brillant. Duften er spændende med mange facetter såsom sorte kirsebær, brombær, lakrids og mineralske toner. God og kraftig Crianza med tæt og lang smag.


PDF #2625

Bodegas Resalte Peña Roble

Bodegas Resalte Peña Roble

Denne vin er produceret på 100% Tempranillo. Farven er dyb rød med lilla nuancer og et flot klart skrær i glasset. Duften er intens med modne frugter, kakao, vanille og lakrids. Smagen er frisk, frugtig og med god delikat eftersmag.


PDF #2623

Bodegas Resalte Reserva

Bodegas Resalte Reserva

Farven er flot dyb rød kirsebærfarve, klar og fyldig. Duften er en palette af kaffe, mørk chokolade, cedertræ og med et hint af mineralske toner. En elegant smag med lidt søde eftertoner, en lang og fløjlsblød eftersmag.


PDF #2626

Bodegas Resalte Reserva Peña Real

Bodegas Resalte Reserva Peña Real

Farven er flot dyb rød kirsebærfarve, klar og fyldig. Duften er en pallette af kaffe, mørk chokolade, cedertræ og med et hint af mineralske toner. En elegant smag med lidt søde eftertoner.


PDF #2618

Bodegas Resalte Roble  Peña Real

Bodegas Resalte Roble Peña Real

Denne Roble er produceret på 100% tempranillo druen. Stor, tæt, blåbæragtig duft med fyrrenåle og nuancer af fad. Fyldig, tæt, moden bærsmag, cremet med markeret, moden tannin og lang eftersmag.


PDF #2619

Bodegas Resalte Vendimia

Bodegas Resalte Vendimia

Denne Vendimia Seleccionada er produceret på 100% Tempranillo. Farven er mørk med lilla nuancer og flot klar i glasset. Duften er intens med masser af modne frugter, vanille og kaffe. Smagen er lang og intens med meget mild garvesyre.


PDF #2622

Brightwater Pinot Gris

Brightwater Pinot Gris

Virkelig lækker og fyldig i den let sødmefulde smag, der slutter af med en cremet og let krydret eftersmag. En vin, der er skabt til stærkere asiatiske retter af lyst kød eller sushi badet i soja, wasabi og syltet ingefær.


PDF #1804

Brightwater Pinot Noir

Brightwater Pinot Noir

En meget lys, nærmest orange farve. I næsen er der kanel, kage og lidt citrus. Smagen er mild og blød med meget moden frugt og svag tone af læder. Både farven, duften og smagen får denne 2006 til at minde om en ældre Bourgogne.


PDF #2804

Brightwater Riesling

Brightwater Riesling

Vinen er lys grønlig i farven og med saftig honning, melon og citrusfrugter i næsen. Smagen er velafbalanceret med charmerende sødme i begyndelsen og en flot tør og let syrlig og ren afslutning. En herlig madvin!


PDF #1802

Brightwater Te Kāhu Pinot Noir

Brightwater Te Kāhu Pinot Noir

Det er en yndig Pinot Noir med en flot og klar, medium dyb rød farve. Duften emmer af modne sorte kirsebær, tranebær og lidt blomme. Man fornemmer det elegante lag af krydderier.


PDF #2803

Brightwater Vineyards - Sophie's Kiss Rose

Brightwater Vineyards - Sophie's Kiss Rose

Vinen er forfriskende og lækker med en skøn balance mellem syren og det lille, delikate hint af sødme. I munden domineres smagen af friske jordbær og hindbær, som tydeligt markerer sig.


PDF #325

Cantine de Falco

Cantine de Falco "Bocca della Vertia" Primitivo

Masser af syditaliensk varme og sol i duften blandet med fadnoter og saftige mørke bær. Rigtig god saft og kraft i smagen hvor både krydderier, vanilje og lidt røget bacon viser sig frem.


PDF #2692

Cantine de Falco

Cantine de Falco "Falco Nero" Riserva

Denne Riserva er produceret på 80% Negroamaro og 20% Malvasia Nera. Mørk i farven med modne brune kanter. Vinen åbner sig hurtigt i glasset og op stiger en indtagende sødmefuld duft.


PDF #2693

Cantine de Falco Artiglio

Cantine de Falco Artiglio

Flot mørk og med en brun moden kant. I duften fornemmer man også den perfekt modne karakter, hvor det varme præg spiller flot op mod de sorte kirsebær samt tonerne af blæk, tobak og vanilje. Smagen er skøn moden.  


PDF #2694

Cantine de Falco Barone de Grecis

Cantine de Falco Barone de Grecis

Barone de Grecis er produceret på 50% Zinfandel/Primitivo og 50% Negroamaro. Vinen er super saftig, let krydret og herlig sødmefuld i smagen. Der er både brombær, svesker og mørk chokolade.


PDF #2683

<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>