• forside
  • r11
  • hvid in
  • rose in
  • Port in
  • Mous
  • dessert

Søg

HVIDVIN

Alto Kaweskar Sauvignon Blanc

Alto Kaweskar Sauvignon Blanc

Lys gul i farven og med grønne strejf i glasset. Intens duft af citrus, grønne æbler og hyldeblomster. Servér vinen direkte fra køleskabet til f.eks. salater ved ca. 16-18º C.


PDF #1602

Andre Blanck Gewurztraminer Altenbourg

Andre Blanck Gewurztraminer Altenbourg

En fyldig og velafbalanceret vin med race og en elegant bouquet af blomster og frugt, der er behagelig for såvel næse som gane. Den har en skøn kompleks og frisk afslutning. 


PDF #1024

Andre Blanck Gewurztraminer Schlossberg

Andre Blanck Gewurztraminer Schlossberg

Flot strågul farve med kompleks aroma af tørrede og krystalliserede frugter. Den har en skøn cremet moden smag af fersken og er exceptionelt velafbalanceret. Er velegnet som aperitif.


PDF #1025

Andre Blanck Pinot Blanc

Andre Blanck Pinot Blanc

Pinot Blanc er en frisk, smidig, rig og velstruktureret vin med en stærk personlighed. Den har en dejlig aroma af honning og gyvel, som er karakteristisk for Pinot Blanc. Passer perfekt til de fleste retter.


PDF #1020

Andre Blanck Pinot Gris Clos Schwendi

Andre Blanck Pinot Gris Clos Schwendi

Pinot Gris er en kraftig og fyldig vin med en dejlig moden aroma af honning samt smag af tørrede blomster som tilsammen giver en bemærkelsesværdig kompleksitet.


PDF #1023

Andre Blanck Riesling

Andre Blanck Riesling

Alsace kendetegn er smukke, frodige og grønne omgivelser. Rieslingen er en skøn, frisk vin med en delikat frugt, den er velstruktureret i munden. Denne traditionelle vin fra Alsace er perfekt til lyst kød og fed fisk.


PDF #1021

Andre Blanck Riesling Schlossberg G.C.C.

Andre Blanck Riesling Schlossberg G.C.C.

Med en jordbund af granit afgiver denne vin en aroma af hvide blomster, samt strejf af fersken som komplimenterer udvalgt af aromaer på tungen. Fin og blød afslutning.


PDF #1022

Arte Noble Chardonnay

Arte Noble Chardonnay

Meget intens duft af mandel, pære, vanilje og ananas. Med det samme fyldes munden af eksotiske frugter pakket ind i en flot og fyldig eftersmag. En gennemført og indsmigrende Chardonnay i perfekt balance.


PDF #1605

Bodegas Fariña -  Colegiata Malvasia

Bodegas Fariña - Colegiata Malvasia

Farven er klar og lys gylden. En utrolig aromatisk duft møder næsen med en skøn vifte af citron, muskat, fersken, abrikos og nektarin. Det er et meget forfriskende og lovende indtryk, som sætter en høj standard for smagen.


PDF #1653

Brightwater Pinot Gris

Brightwater Pinot Gris

Virkelig lækker og fyldig i den let sødmefulde smag, der slutter af med en cremet og let krydret eftersmag. En vin, der er skabt til stærkere asiatiske retter af lyst kød eller sushi badet i soja, wasabi og syltet ingefær.


PDF #1804

Brightwater Riesling

Brightwater Riesling

Vinen er lys grønlig i farven og med saftig honning, melon og citrusfrugter i næsen. Smagen er velafbalanceret med charmerende sødme i begyndelsen og en flot tør og let syrlig og ren afslutning. En herlig madvin!


PDF #1802

Casarena

Casarena "505" Chardonnay

Helt dugfrisk Chardonnay, som oser af lækre toner af æble, eksotisk frugt og lidt lakrids/anis-noter. Rigtig fin intensitet og saftighed. Tør og med mineralske toner, men bestem ikke snerpende! Servér vinen ved 10-12° C.


PDF #1131

Ca´Di Alte Pinot Grigio

Ca´Di Alte Pinot Grigio

Flot klar, lys gullig farve. Duften er præget af citrusfrugter med lette blomster-noter. Smagen er let af grapefrugt og grønne æbler. En sprød og forfriskende vin med en smule mineralitet. Afslutningen har en elegant finesse og tilpasset syre.


PDF #1184

Clos des Nines Obladie Blanc

Clos des Nines Obladie Blanc

Denne hvidvin er produceret på druerne Grenache, Roussane, Vermentino og Viognier. Klar og lys gul i farven. Op i næsen stiger en liflig duft af vanilje, hvide blomster og diskrete ristede toner fra fadene. 


PDF #1357

Cristo di Campobello Adènzia White

Cristo di Campobello Adènzia White

Denne hvidvin er produceret på Grillo og Insolia. Frisk og delikat næse med duft af mirabeller, citrus, modne pærer og ananas i duften. Imponerende hvidvin fra så varme og sydlige himmelstrøg.


PDF #1197

[12 3 4 5  >>