• forside
  • r11
  • hvid in
  • rose in
  • Port in
  • Mous
  • dessert

Søg

HVIDVIN

Cristo di Campobello Bianco

Cristo di Campobello Bianco

Etiketten er designet ud fra de traditionelle sicilianske tørklæder, som kvinderne i denne region bærer. Vinen er let og elegant med en frisk, blød og meget lækker smag. Den er produceret på druerne Inzolia, Grillo og Chardonnay.


PDF #1195

DFV Wines Woodhaven Chardonnay

DFV Wines Woodhaven Chardonnay

Druerne til denne vin kommer fra udvalgte marker i det nordlige Californien, de bliver plukket tidligt på dagen for og bevare den frugtige smag i vinen. Denne fuldmodne Chardonnay er en lille eksplosion i glasset.


PDF #1501

DFV Wines Woodhaven Moscato

DFV Wines Woodhaven Moscato

Let gylden farve i glasset. Sikken en duft! Sødmefulde og indbydende aromaer af modne ferskner, honning, abrikoser og vanilje. Disse nuancer går igen i smagen som slutter i en lang og skøn eftersmag.


PDF #1502

Diemersdal

Diemersdal "Matys" Sauvignon Blanc

Straks du åbner flasken fornemmer du den utroligt friske duft. I glasset bliver det endnu bedre; her er både tropisk frugt, grønne æbler og lime, der går videre over i lette blomstrede og krydrede toner.


PDF #1121

Diemersdal 8 Rows Sauvignon Blanc

Diemersdal 8 Rows Sauvignon Blanc

God dybde og koncentration i duften hvor det rene og mineralske forenes perfekt med toner af solbærblade, lidt passionsfrugt og en antydning af grøn peberfrugt . Vinen er fejende flot i smagen


PDF #1124

Diemersdal Sauvignon Blanc

Diemersdal Sauvignon Blanc

Flot lime- og citronfarve i glasset. Dugfrisk duft af tropiske frugter, modne figner og stikkelsbær og citrongræs. Det er de rene og helt mineralske noter, der stiller sig forrest i smagspaletten. Eftersmagen er helt tør, ren og frisk.


PDF #1123

Domaine Eric Gelly - Viognier

Domaine Eric Gelly - Viognier

Lys strågul farve i glasset. En charmerende duft at fersken, abrikos og mango i duften. Smagen er frisk, elegant, har fed frugt, en svag lækker frugtsødme og så til sidst kommer der lidt citrus og mineralitet.


PDF #1352

Domaine Ricard

Domaine Ricard "Le Petiot"

Allerede når man skænker vinen vælter der straks en stor indsmigrende duft op af glasset. Man fornemmer både friske grønne blade, hyldeblomst og grape. Smagen er utrolig frisk og mineralsk, og de modne stikkelsbær- og grapetoner.


PDF #1322

Domaine Ricard

Domaine Ricard "Les Trois Chênes"

Lys gulgrøn farve. Ikke så intens duft af lidt grape, æble. Mellemfyldig vin med dejlig frugt og en smag, der er meget ren i det med fin harmoni. Her godt spil mellem frugt og syre.


PDF #1321

Encostas de Caiz - Alvarinho Vinhos Verdes

Encostas de Caiz - Alvarinho Vinhos Verdes

Lys gul i farven og med et grønt skær. Masser af citrusfrugt, melon og sommerblomster. Vinen har et skønt grapet bid. Encostas de Caíz er ikke blot en let perlende terrassevin.


PDF #1639

Enio Ottaviani -Tresoli

Enio Ottaviani -Tresoli

Gylden i farven og med grønne nuancer. Meget aromatisk duft af både modne gule frugter og sommerblomster. Ganske let og charmerende frugtsødme bag den fine og meget lange eftersmag. Vinen er helt forrygende til kylling


PDF #1188

Finca de Don Gavarre  Blanco

Finca de Don Gavarre Blanco

Farven er flot gullig med grønne skær. Intense aromaer af frisk frugt møder næsen. Her er tale om en ung og frisk vin med smag af citrusfrugt, æble, ananas og passionsfrugt.


PDF #1615

Frutos Villar Verdejo

Frutos Villar Verdejo

SDenne vin er produceret på 100% Verdejo. En ung hvidvin. Strågul med grønlige refleksioner og stålsat. Liflig duft citrusfrugter, æble og hvide blomster. God friskhed og frugtagtig tone. En nem vin at drikke.


PDF #1632

Frutos Villar Viña Morejona

Frutos Villar Viña Morejona

Stor og liflig duft af citrus, mineralitet og noter af lakridsrod. Lang eftersmag med hyld, grape og en sart fin syre. Utrolig mange ligheder med en god Sauvignon Blanc! Perfekt til aperitif, fisk, skaldyr, sushi, vegetarretter.


PDF #1631

Gianni Gagliardo Fallegro Bianco

Gianni Gagliardo Fallegro Bianco

Fallegro har en klar gul farve og en frugtpræget duft af grønne æbler, pærer og lime. I munden mødes man af let mousserende bobler og en behagelig friskhed fra frugterne.


PDF #1166

<<  1 [23 4 5 6  >>