• forside
  • r11
  • hvid in
  • rose in
  • Port in
  • Mous
  • dessert

Søg

HVIDVIN

La Maleta El Precipicio, Godello

La Maleta El Precipicio, Godello

En lys gul vin i glasset og med den klassiske Godello-duft af grønne urter, gule modne æbler, lime og nogle små fine noter af ingefær og jasmin. Herlig frisk og livlig vin.


PDF #1613

La Maleta Finca La Viajera

La Maleta Finca La Viajera

Duften har toner af grønne urter, peberfrugt, grape og grønne æbler. Samtidig har vinen både i duften og smagen en rund og cremet karakter kombineret med en fin syre, livlig frugt og den lækre let bitre.


PDF #1611

Labouré-Roi Puligny Montrachet

Labouré-Roi Puligny Montrachet

Gammelt familiefirma fra 1832 og med stolte traditioner. Firmaet har hovedsæde i Nuits-Saint-Georges i Côte d’Or. Under dynamisk ledelse af brødrene Armand og Louis Cottin, har Labouré-Roi


PDF #1338

Les Vignerons du Narbonnais -  Bellevaux Chardonnay - Colombard

Les Vignerons du Narbonnais - Bellevaux Chardonnay - Colombard

Farven på denne hvidvin er flot gullig med krystalgrønne hints. Næsen er utrolig aromatisk. Her er skønne noter af bananer, nektariner og fersken med akaciehonning på toppen.


PDF #1361

Librandi - Asylia

Librandi - Asylia

Lys i farven med grønne strejf. Duften er utrolig frisk og du finder både nuancer af grape, lime og citrongræs. Ligesom i duften, så er smagen forfriskende og liflig. Helt knivskarp og ren hvidvin med fin mineralsk afslutning.


PDF #1162

Librandi Cirò Bianco

Librandi Cirò Bianco

Flot gylden farve med en vidunderlig frugtig aroma. En dejlig tør og velafbalanceret vin med en god cremet lang eftersmag, der efterlader en god fed frugt i hele mundhulen. Meget velegnet til lettere forretter, fisk og lyst kød.


PDF #1174

Librandi Critone Bianco

Librandi Critone Bianco

Et fornemt eksempel på Librandis tro på at regionens vine skal baseres på både tradition og innovation. Critone er produceret på 90% Chardonnay og 10% Sauvignon Blanc. Vinen har en smuk strågul farve.


PDF #1161

Librandi Efeso

Librandi Efeso

Vinen er produceret af 100% Mantonico Bianco. Fadlagret 8 måneder på små egetræsfade. Levende gul farve med en smøragtig næse. Sprød vin med nøddeagtig smag og strejf af krydderier og pære.


PDF #1175

Los Riscos Chardonnay

Los Riscos Chardonnay

Chardonnay-druen giver her en flot strågul vin, klar og med grønne strejf. Op af glasset vælter duften af friske tropiske frugter afrundet af vanille. Vinen er harmonisk og slutter af med med let frugtsødme i den lange eftersmag.


PDF #1601

Los Riscos Pinot Grigio

Los Riscos Pinot Grigio

Lys gul farve med et grønt skær. Intens duft af citrus, ananas og hvide blomster. Fin friskhed af grønne frugter, let charmerende sødme og en kæk syre, der pirrer skønt til smagsløgene. Sprød mineralsk finish.


PDF #1603

L’Olivella Villa Conti Frascati

L’Olivella Villa Conti Frascati

Farven er lys-gullig nærmest som halmstrå med en let gylden farve. Duften er intens og vedvarende af frugter som citron, æble og pære. Det er en let og frisk vin, stadig blød med en flot og lang finish. Den er let bitter og meget karakteristisk.


PDF #1190

MadFish Sauvignon Blanc

MadFish Sauvignon Blanc

Farven er klar og lys med gullige reflekser. Duften er forførende og tilbyder et væld af eksotiske frugter såsom guava, nektarin og ananas med en let krydret note af kardemomme og salvie. Teksturen er saftig og komplet.


PDF #1579

Porto Quevedo - Oscar's White

Porto Quevedo - Oscar's White

Farven er flot, klar og gul med grønne skær. Næsen løfter sløret for skønne eksotiske frugter kombineret med citrusaromaer, pære og passionsfrugt med et let strejf af hvid peber. En flot vin med en skøn afslutning.


PDF #1635

Quinta da Lagoalva - Talhão

Quinta da Lagoalva - Talhão

Lys strågul i farven og med masser af citrus- og tropiske frugter i både duft og smag. Smagen er et fint afstemt mellem de forskellige sorter. Ud over de let krydrede toner er der også æble- og pæretoner og vinen afsluttes frisk og mineralsk.


PDF #1637

Quinta Nova - Pomares Lote

Quinta Nova - Pomares Lote

Citrusfarvet med grønne kanter. En flot frisk duft af nektariner, abrikoser og sådan lidt Årstidernes grøntsags-kasse-agtig. Herlig frisk og liflig hvidvin, som samtidig er tæt og koncentreret i smagen. Eftersmagen er blød, ren.


PDF #1641

<<  1 2 3 [45 6  >>