• forside
  • r11
  • hvid in
  • rose in
  • Port in
  • Mous
  • dessert

Søg

HVIDVIN

Quinta Nova - Pomares Moscatel

Quinta Nova - Pomares Moscatel

Sart lysegul farve med lidt grønne kanter. Tydelig duft af Moscatel-drue, roser, tropisk frugt og lidt reven citronskal. Cremet og lækker fedmefuld fornemmelse i munden.


PDF #1643

Quinta Nova Mirabilis Hvid

Quinta Nova Mirabilis Hvid

Flot og strålende farve af grønne- og citrusfarvede nuancer. Kompleks duft med mange spændende dufte, bl.a. vanilje, eksotiske frugter, nellike og lidt lakridsrod. Kraftfuld, solid, komplet og kompleks hvidvin.


PDF #1644

Scheid Winery District7 Chardonnay

Scheid Winery District7 Chardonnay

Når druerne er høstet bliver de presset i hele klaser og herefter kølet ned. Gæringen foregår langsomt ved lave temperaturer. Da denne Chardonnay både udstråler fylde og friskhed er gæringsprocessen.


PDF #1514

Scheid Winery District7 Sauvignon Blanc

Scheid Winery District7 Sauvignon Blanc

Farven står flot, klar og lys gul. Duften bærer tydeligt præg af citron og grapefrugt med noter af melon og fersken. I smagen fornemmer man kompleksiteten mellem de livlige aromaer af citrusfrugter og eksotiske frugter.


PDF #1512

Toro de Piedra Chardonnay

Toro de Piedra Chardonnay

Gylden, med et ”guld-skær”. Meget intens duft af mandel, pære, vanille og ananas. Med det samme fyldes munden af eksotiske frugter pakket ind i en flot og fyldig eftersmag. Alt er simpelthen perfekt doseret i denne vin!


PDF #1608

Trenz

Trenz "Alte Reben" Riesling

I duften er der masser af urter, mandarin, honning og lidt lakridsrod. Der er et godt ”spil” i smagen af både sødmefulde frugter og en fin ren syre. Der er både røde æbler, citrus og mineralitet samlet i en skøn læskende fornemmelse.


PDF #1203

Trenz

Trenz "Fernherb Kabinett" Riesling

En legesyg Riesling med ren frugt, såsom pære og hvid fersken. Vinens elegante syreindhold får vinen til at danse på tungen. En dejlig følgesvend til lette sommer retter.


PDF #1201

Trenz

Trenz "Hölle" Riesling

Fine frugtnoter af fersken og gul passionsfrugt og en elegant sødme. Smagen er en vidunderlig blanding af sødme, frugt og syre af meget speciel karakter. Rheingau er en af de mest smukke landskaber i Europa.


PDF #1207

Trenz Grauburgunder Trocken

Trenz Grauburgunder Trocken

Farven står flot og klar med et gyldent skær. En elegant og parfumeret næse med duft af grapefrugt, modne pærer og eksotisk frugt. I smagen får vinen et fint mineralsk præg med noter af æble og ananas samt et lille strejf af honning.


PDF #1204

Trenz Johannisberger Vogelsang Spätlese

Trenz Johannisberger Vogelsang Spätlese

Farven er klar og gylden mens duften i glasset er intens med en bred vifte af aromaindtryk, der spænder lige fra grapefrugt og grønne æbler til eksotiske abrikoser, mandariner og mandler.


PDF #1206

Trenz Magdelenenkreuz Riesling

Trenz Magdelenenkreuz Riesling

Eksotisk Riesling med stor madtække! ”Dejlig. Utrolig lækker duft af eksotiske frugter. Smagen er frugtig med en behagelig og balanceret sødme præget af æble.


PDF #1205

Trenz Riesling Basic Trocken

Trenz Riesling Basic Trocken

Farven er klar og lys med gyldne skær. Duften er en herlig symfoni af blomsternoter, kvæde, passionsfrugt og fersken. Den er behagelig, let og frisk i munden med en god syre til at styrke aromaerne og friskheden.


PDF #1200

Trenz Riesling Geisenheimer Trocken

Trenz Riesling Geisenheimer Trocken

I farven er den klar og lys gullig. Den har en eksotisk og frugtagtig bouquet med smag af æbler, modne passionsfrugter, mango og nybagt brioche. Smagen er sprød og forfriskende med mineralske undertoner. Eftersmagen er ren og elegant.


PDF #1202

Trenz Riesling Süss

Trenz Riesling Süss

Dejlig rund og fyldig i munden med krydrede noter. Syren skaber en flot struktur og balance i den sødmefulde vin. Utroligt indsmigrende og elegant med en velsmag af en anden verden.


PDF #1209

Trenz Spätburgunder ”Blanc de noirs”

Trenz Spätburgunder ”Blanc de noirs”

I farven er den klar og lys. Den har en meget let frugtagtig bouquet med smag af æbler, passionsfrugt, mango og nybagt brioche. Smagen er sprød og forfriskende med mineralske undertoner.


PDF #1208

<<  1 2 3 4 [56  >>