• forside
  • r11
  • hvid in
  • rose in
  • Port in
  • Mous
  • dessert

Søg

HVIDVIN

Vignerons de Florensac Assemblage Blanc

Vignerons de Florensac Assemblage Blanc

Farven har skønne gyldne skær mens næsen besidder intense og elegante dufte af blomstereng, søde krydderier og tropiske frugter. Denne vin er fantastisk til terrassen som en aperitif.


PDF #1365

Vignerons du Mont Ventoux Viognier-Chardonnay

Vignerons du Mont Ventoux Viognier-Chardonnay

Farven er flot lys gylden med grønne facetter. Næsen er krydret og særdeles aromatisk med nuancer fra abrikos og melon. En kompleksitet og fyldig struktur i munden med masser af eksotiske frugter.


PDF #1355

Wakefield Estate Chardonnay

Wakefield Estate Chardonnay

Druerne til denne vin bliver plukket om natten og kørt direkte til vineriet. Klaserne bliver knust hele, herefter hurtigt nedkølet og derefter presset. Efter en kort periode i tank bliver det meste af mosten hældt på franske fade, hvor vinen gærer.


PDF #1575

Wakefield Estate Riesling

Wakefield Estate Riesling

En duft af citrus og limeblade med et lille touch af grape og appelsinskal. Sprød og dejlig smag med alle de klassiske Riesling-dyder, der gør vinen til en ren nydelse. Eftersmagen er medium tør. Dvs. tør med lidt fin og delikat frugtsødme.


PDF #1571

Wakefield Promised Land Unwood Chardonnay

Wakefield Promised Land Unwood Chardonnay

Lys strågul farve med lidt grønne reflekser. Der er både lidt duft af fersken og andre tropiske frugter fint blandet med citrusnoter, der skærer lidt igennem de mere sødmefulde toner.


PDF #1572

Wakefield St. Andrews Chardonnay

Wakefield St. Andrews Chardonnay

Gylden strågul med grønne toner. Der er kaskader af tropiske frugter og citrus i duften. Lokkende sødmefulde krydderier, cashewnødder og vaniljetoner (fra fadene).


PDF #1576

Weingut Setzer

Weingut Setzer "EASY"

Flot nærmest lysegrøn i farven. Der er grønne pærer og citrusfrugter i duften. Helt tør, frisk og ren i smagen. Både citrus og pærer går igen i smagen sammen med grønne æbler og let krydderi. Afslutningen er tør, flot og mineralsk.


PDF #1453

Weingut Setzer

Weingut Setzer "Kirchengarten" Reserve G V

En helt fantastisk vin. Alene duften er så indtagende, at man helt kunne glemme at smage på vinen. Farven er klar og lys med enkelte gyldne strejf. Duften er skøn med intense og komplekse noter af mineralitet, blomstereng og friske roser.


PDF #1456

Weingut Setzer Die Lage Reserve G V

Weingut Setzer Die Lage Reserve G V

Farven er lysegrøn med et gult strejf. Intens og kompleks duft af citrusfrugter og æble krydret med hvid peber, lakridsrod og nødder. En let sødmefuld og pirrende vin med et livligt og eksotisk udtryk, der munder ud i en lang og blid eftersmag.


PDF #1455

Wrath Wines Ex Anima Chardonnay

Wrath Wines Ex Anima Chardonnay

Vinen er produceret så naturnært som muligt og med omtanke for miljøet. Vinen er utroligt fyldig og smager af nektariner og ferskener. Der er godt med syre til at afslutte smagen med en lang og mineralsk finish.


PDF #1540

Wrath Wines Fermanta Chardonnay

Wrath Wines Fermanta Chardonnay

Kraftfuld, koncentreret og meget aromatisk vin, som spænder lige fra citron og lime til toast og créme brûlée, som skyldes lagringen på franske egetræsfade. Tør hvidvin, som i smagen byder på god fylde, struktur og mineraler med en flot naturlig syre.


PDF #1541

<<  1 2 3 4 5 [6