• forside
  • r11
  • hvid in
  • rose in
  • Port in
  • Mous
  • dessert

Søg

MOUSSERENDE

Marien Cava Brut Magnum

Marien Cava Brut Magnum

Denne variant er opkaldt efter Raventos’ datter, Marien. Druerne til denne Cava er: Macabeo (Viura), Perellada og Chardonnay. Flot og fin mousse i glasset. Både i duften og i smagen er der både lidt eksotisk frugt, grønne æbler.


PDF #702MG

Marien Cava Reserva

Marien Cava Reserva

Fin cremet mousse af små bobler. Duft af grønne æbler, pærer, citrus og et lidt toasted præg fra fadlagringen. Vinen er tør, men slet ikke snerpende. Der er faktisk en rigtig god fylde i vinen, som slutter med behagelig eftersmag.


PDF #704

Marien Cava Semi Seco

Marien Cava Semi Seco

Flotte små bobler glasset. Sødmefuld duft af tropisk frugt, appelsin og fuldmodne æbler. Vinen er sød, men ikke overdreven sød. Der er stadig en fin balance og lidt frisk frugtsyre, der gør, at vinen aldrig kommer til at fremstå som sukkervand.


PDF #703

Toso Festoso Asti

Toso Festoso Asti

Farven er lys og klar med flotte strågule skær. Duften byder på skønne og sødmefulde aromaer af drue, blomster, lidt citrus og pære. Det er en sand forfriskende og livlig vin med fine og blide bobler.


PDF #746

Toso Vanitoso Brachetto

Toso Vanitoso Brachetto

Farven er intens og flot rubinrød understøttet af fine perler og et let lyserødt skum. Der er en sødlig duft af jordbær, hindbær og roser med hints af violer. I smagen understøttes de sødmefulde toner af en frisk og sprød syre.


PDF #740

Trenz Sekt Brut Riesling

Trenz Sekt Brut Riesling

Lys gulgrøn farve med mange fine bobler. Intens duft af æble, citrus. Mellemfyldig vin med fin mousse og en smag, der er let cremet i det i en meget elegant stil, der har fin balance og syre. Meget harmonisk. Vinen passer fint til aperitif.


PDF #725

Vendôme Blanc Mousserende - Alkohol fri

Vendôme Blanc Mousserende - Alkohol fri

Vinen har en flot lys, krystallisk farve med gule nuancer. I duften fornemmes noter af pære, melon, fersken, citrus, kalk og hvide blomster. Smagen er delikat med fine lette bobler, som giver dybde og et dejligt friskt pift.


PDF #701

Vendôme Rose Mousserende - Alkohol fri

Vendôme Rose Mousserende - Alkohol fri

Denne mousserende rosé er indbegrebet af sol og poesi. Vinen er yderst velsmagende og boblerne er blide. Det er en elegant og autentisk vin med et let og forfriskende touch.


PDF #700

<<  1 [2