• forside
  • r11
  • hvid in
  • rose in
  • Port in
  • Mous
  • dessert

Søg

PORTVIN

Porto Quevedo

Porto Quevedo "10 Year Old Port"

Denne 10 års portvin har en utrolig flot farve, mahognifarvet og med orange skær. Utrolig lækker næse med duft af rosiner, figner og blommer. Smagen er cremet og med valnødder.


PDF #430

Porto Quevedo

Porto Quevedo "10 Year Old Port" Karaffel

Denne 10 års portvin har en utrolig flot farve, mahognifarvet og med orange skær. Utrolig lækker næse med duft af rosiner, figner og blommer. Smagen er cremet og med valnødder.


PDF #430K

Porto Quevedo

Porto Quevedo "20 Year Port"

En 20-års, der vinder ved nærmere bekendtskab, så den fortjener tid og tålmodighed. Den lægger ud med koncentrerende, soltørrede rosiner, intens sødme, beskeden røg, sveskeblommer fortsætter langt ud i eftersmagen.


PDF #439

Porto Quevedo

Porto Quevedo "30 Year Old White Port"

Æblemost- over mod guldfarvede. Spændende duft af jasmin, te, abrikoser og tørrede frugter. Silkeblød fornemmelse, der fylder hele munden med noter af nødder, honning, rosiner.


PDF #428

Porto Quevedo

Porto Quevedo "40 Year Port"

Mahognifarvet med grønlige undertoner. Det vælter ind med indtryk, når næsen kommer ned mod glasset; valnødder, kanel, røg, tørrede frugter, karamel, appelsinskal, hasselnødder osv. Og smagen er lige så uimodståelig.


PDF #440

Porto Quevedo

Porto Quevedo "Colheita 1974"

Ravfarvet/gylden og med orange toner i kanten af glasset. Fantastisk kompleks og indtagende duft, som får en til konstant at stikke næsen ned i glasset. Her er masser af karamel, nødder, tobak og læder.


PDF #436-74

Porto Quevedo

Porto Quevedo "Colheita 1996"

Mahognifarvet og med orange toner i kanten af glasset. Duften er himmelsk med nødder, kaffe, marcipan, chokolade og fadnoter, der bare vælter op af glasset. 


PDF #436-96

Porto Quevedo

Porto Quevedo "Colheita 1997"

Mahognifarvet og med mørkerøde skær i kanten af glasset. Duften er himmelsk med et væld af nuancer, der spænder lige fra tørrede frugter, ahornsirup, karamel, nødder og ahornsirup til kaffe, marcipan, chokolade og praline.


PDF #436-97

Porto Quevedo

Porto Quevedo "Colheita 2000"

Bare se vinen i glasset lover godt. Mahognifarvet og med orange toner i kanten af glasset. Duften er himmelsk med nødder, kaffe, marcipan, chokolade og fadnoter, der bare vælter op af glasset.


PDF #436-00

Porto Quevedo

Porto Quevedo "Dry White Port"

Flot gullig med nuancer over mod det bronze-farvede. Stor duft af modne æbler, abrikoser, marcipan og et touch af overmodne bananer. Tør i smagen, helt udenat virke snerpet.


PDF #429

Porto Quevedo

Porto Quevedo "LBV 2010"

Quevedo LBV er kun filtreret ganske let. Dyb mørk i farven med modne brune anstrøg i kanten af glasset. Stor koncentreret duft af mørke frugter, bl.a. blommer og kirsebær. Fantastisk til kraftige oste, tung fed chokoladekage og  nødder.


PDF #434-10

Porto Quevedo

Porto Quevedo "LBV 2011"

Mørk, nærmest kulsort i farven. Koncentreret duft af eukalyptus, mørke frugter, bl.a. blåbær og kirsebær. Man fornemmer en anelse anis, mint og fadnoter fra lagringen. EDer er virkelig ”kul på kedlerne” i denne LBV.


PDF #434-11

Porto Quevedo

Porto Quevedo "Pink Port"

Flot indbydende, klar og strålende hindbærfarve. En forfriskende nyhed i portvinsbranchen er ”Pink Port”, som er denne klassiske regions seneste bud på en moderne dessertvin. Flot indbydende, klar og strålende hindbærfarve.


PDF #437

Porto Quevedo

Porto Quevedo "Ruby Port"

Forholdsvis ung portvin, der med sin korte fadlagring (2-3 år på store fade) fremstår vinøs, kraftfuld og meget saftig. Med sin sødmefulde og frugtige karakter egner vinen sig til tung fed chokoladekage, kraftige oste. 


PDF #432

Porto Quevedo

Porto Quevedo "Tawny Port"

Mørk ravfarvet i farven og med en delikat sødme i smagen. Charmerende fornemmelser af marmelade, blomme, hasselnødder og tørrede frugter, der hænger længe i næse og mund. Træet er flot integreret i smagen.


PDF #433

[12  >>