• forside
  • r11
  • hvid in
  • rose in
  • Port in
  • Mous
  • dessert

Søg

RØDVIN

Bodegas Resalte Balsion Reserva

Bodegas Resalte Balsion Reserva

Produceret på 100% Tempranillo og får hele 20 mdr. på træfade inden aftapning. Kirsebærfarvet og med brune modne kanter. Stor bred palette i duften af bl.a. kaffe, mørk chokolade og cedertræ. 


PDF #2628

Bodegas Resalte Crianza

Bodegas Resalte Crianza

Dyb kirsebærrød farve i glasset. Skøn duft af primært modne sorte solbær og mørke blommer. Hertil små fine nuancer af violer, lakrids, mørk chokolade og kaffe. En meget intens, krydret og kødfuld vin med et fast og solidt greb.


PDF #2621

Bodegas Resalte Crianza 37,5 cl.

Bodegas Resalte Crianza 37,5 cl.

Crianza 2005 blev den øverste placereden spanske vin på WINE SPECTATOR TOP-100 i 2010. Super saftig, intens og tætpakket vin, der oser af klasse! Denne vin kan også købe i org. 1 stks. gaveæske.


PDF #26211

Bodegas Resalte Peña Real Crianza

Bodegas Resalte Peña Real Crianza

Vinen er dyb rød kirsebærfarvet, klar og brillant. Duften er spændende med mange facetter såsom sorte kirsebær, brombær, lakrids og mineralske toner. God og kraftig Crianza med tæt og lang smag.


PDF #2625

Bodegas Resalte Peña Roble

Bodegas Resalte Peña Roble

Denne vin er produceret på 100% Tempranillo. Farven er dyb rød med lilla nuancer og et flot klart skrær i glasset. Duften er intens med modne frugter, kakao, vanille og lakrids. Smagen er frisk, frugtig og med god delikat eftersmag.


PDF #2623

Bodegas Resalte Reserva

Bodegas Resalte Reserva

Farven er flot dyb rød kirsebærfarve, klar og fyldig. Duften er en palette af kaffe, mørk chokolade, cedertræ og med et hint af mineralske toner. En elegant smag med lidt søde eftertoner, en lang og fløjlsblød eftersmag.


PDF #2626

Bodegas Resalte Reserva Peña Real

Bodegas Resalte Reserva Peña Real

Farven er flot dyb rød kirsebærfarve, klar og fyldig. Duften er en pallette af kaffe, mørk chokolade, cedertræ og med et hint af mineralske toner. En elegant smag med lidt søde eftertoner.


PDF #2618

Bodegas Resalte Roble  Peña Real

Bodegas Resalte Roble Peña Real

Denne Roble er produceret på 100% tempranillo druen. Stor, tæt, blåbæragtig duft med fyrrenåle og nuancer af fad. Fyldig, tæt, moden bærsmag, cremet med markeret, moden tannin og lang eftersmag.


PDF #2619

Bodegas Resalte Vendimia

Bodegas Resalte Vendimia

Denne Vendimia Seleccionada er produceret på 100% Tempranillo. Farven er mørk med lilla nuancer og flot klar i glasset. Duften er intens med masser af modne frugter, vanille og kaffe. Smagen er lang og intens med meget mild garvesyre.


PDF #2622

Brightwater Pinot Noir

Brightwater Pinot Noir

En meget lys, nærmest orange farve. I næsen er der kanel, kage og lidt citrus. Smagen er mild og blød med meget moden frugt og svag tone af læder. Både farven, duften og smagen får denne 2006 til at minde om en ældre Bourgogne.


PDF #2804

Brightwater Te Kāhu Pinot Noir

Brightwater Te Kāhu Pinot Noir

Det er en yndig Pinot Noir med en flot og klar, medium dyb rød farve. Duften emmer af modne sorte kirsebær, tranebær og lidt blomme. Man fornemmer det elegante lag af krydderier.


PDF #2803

Cantine de Falco

Cantine de Falco "Falco Nero" Riserva

Denne Riserva er produceret på 80% Negroamaro og 20% Malvasia Nera. Mørk i farven med modne brune kanter. Vinen åbner sig hurtigt i glasset og op stiger en indtagende sødmefuld duft.


PDF #2693

Cantine de Falco Barone de Grecis

Cantine de Falco Barone de Grecis

Barone de Grecis er produceret på 50% Zinfandel/Primitivo og 50% Negroamaro. Vinen er super saftig, let krydret og herlig sødmefuld i smagen. Der er både brombær, svesker og mørk chokolade.


PDF #2683

Cantine de Falco Bin 9

Cantine de Falco Bin 9

Prøv at servere vinen en smule køligere, end du plejer. Sådan ved små 15-16° C. Så vil du opleve, at vinen udvikler sig langsom og flot i glasset. Og så stik vinen en stor solid grill-bøf, en gryderet (okse, lam), en vildtret.


PDF #2691

Cantine de Falco Primitivo Rosso

Cantine de Falco Primitivo Rosso

Herlig umiddelbar og charmerende Primitivo. Dyb rød farve med violet strejt i kanten af glasset. Sødmefulde og varme toner i duften blander sig med modne frugter, krydderier og et strejf af vanilje.


PDF #2690

<<  1 2 [34 5 6 7  >>