• forside
  • r11
  • hvid in
  • rose in
  • Port in
  • Mous
  • dessert

Søg

RØDVIN

Cantine de Falco Barone de Grecis

Cantine de Falco Barone de Grecis

Barone de Grecis er produceret på 50% Zinfandel/Primitivo og 50% Negroamaro. Vinen er super saftig, let krydret og herlig sødmefuld i smagen. Der er både brombær, svesker og mørk chokolade.


PDF #2683

Cantine de Falco Bin 9

Cantine de Falco Bin 9

Prøv at servere vinen en smule køligere, end du plejer. Sådan ved små 15-16° C. Så vil du opleve, at vinen udvikler sig langsom og flot i glasset. Og så stik vinen en stor solid grill-bøf, en gryderet (okse, lam), en vildtret.


PDF #2691

Cantine de Falco Primitivo Rosso

Cantine de Falco Primitivo Rosso

Herlig umiddelbar og charmerende Primitivo. Dyb rød farve med violet strejt i kanten af glasset. Sødmefulde og varme toner i duften blander sig med modne frugter, krydderier og et strejf af vanilje.


PDF #2690

Cantine de Falco Rapace

Cantine de Falco Rapace

Mørk i farven med modne brune kanter. Vinen åbner sig hurtigt i glasset og op stiger en indtagende sødmefuld duft af sorte kirsebær, brombær, vanilje fra fadlagringen, oliven og lidt sød pibetobak. En sand Amarone-killer!


PDF #2686

Cantine de Falco Serre di Sant'Elia

Cantine de Falco Serre di Sant'Elia

Farven er mørk rubinrød med intense dufte af solmodne bær. Vinen får lidt af en rustik karakter fra Negroamaro-druen mens Malvasia Nera blødgør den ellers så kraftige vin.


PDF #2699

Casarena

Casarena "505" Cabernet Sauvignon

Ung, koncentreret og frugtmættet vin, helt tæt og mørk i farven. Der er solbær, lakrids, pebernoter lidt blomstrede noter i næsen. Let krydret og herlig livlig med sin kølige lidt mintede eftersmag.


PDF #2107

Casarena

Casarena "505" Esencia

Helt tæt i farven med mørke violette toner. I duften fornemmer man ristede sødmefulde krydderier, moden mørk frugt og lidt mint/eukalyptus. Denne variant, Esencia, er produceret på 50 % Malbec, 30 % Cabernet Sauvignon og 20 % Merlot.


PDF #2105

Casarena

Casarena "505" Malbec

Sikken en duft! Skøn klassisk Malbec-næse med modne mørke blommer, brombær, violer og fadnoter. I smagen er man heller ikke i tvivl om at dette er Malbec! Stor frugtfylde og sødmefulde bær blandet med let krydderi og nydeligt integreret egetræ.


PDF #2106

Casarena Cabernet Sauvignon Reserva

Casarena Cabernet Sauvignon Reserva

Vinen har både farve og duft af klassisk Cabernet Sauvignon. Tætpakket duft af modne solbær, brombær, mørk chokolade og kaffe-noter. Også i smagen er der ingen tvivl. Solid og kompakt vin.


PDF #2116

Casarena Estate Cabernet Sauvignon

Casarena Estate Cabernet Sauvignon

Ingen tvivl! Lige fra begyndelsen en klassisk Cabernet Sauvignon. Kaskader af mørke modne solbær, blommer, sød pibetobak og et lille strejf af mint. En vin med en solid og god struktur.


PDF #2114

Casarena Estate Malbec

Casarena Estate Malbec

Mørk, ja nærmest rødviolet i glasset. God krydret duft, hvor også mørke frugter og fadnoter bidrager til den meget imødekommende og sødmefulde næse. I smagen er der masser af rygrad og karakter.


PDF #2113

Casarena Jamilla´s vineyard Perdriel Malbec

Casarena Jamilla´s vineyard Perdriel Malbec

Store vine åbner sig langsomt, så det er en nødvendighed at dekantere før servering. Med dybden, tyngden og de 15% alkohol, så sørg også for, at vinen bliver serveret svalet.


PDF #2121

Casarena Lauren´s single vineyard Agrelo Malbec

Casarena Lauren´s single vineyard Agrelo Malbec

Produceret på 100 % Malbec. Fadlagret i 18 mdr. på nye franske fade. Rubin rød farve i glasset. Ren og skøn duft af sorte frugter, lakridspastiller, sort peber, ristet kaffe og bitter chokolade.


PDF #2119

Casarena Lauren´s vineyard Agrelo Petit Verdot

Casarena Lauren´s vineyard Agrelo Petit Verdot

Mørk dybrød farve i glasset. Intens duft af brombær, blåbær, røde kirsebær og lidt ”spicy” toner. Også i smagen er der masser af modne bær pænt akkompagneret af lakridsnoter.


PDF #2122

Casarena Malbec Reserva

Casarena Malbec Reserva

Vinen er meget koncentreret, intens og med masser af dybde og koncentration. Det her er høj-oktan-malbec, hvor man både får styrke, tyngde og power samtidig med at den bløde og sødmefulde malbec-karakter, slutter vinen silkeblødt af.


PDF #2115

<<  1 2 3 [45 6 7 8  >>