• forside
  • r11
  • hvid in
  • rose in
  • Port in
  • Mous
  • dessert

Søg

RØDVIN

Château les trois Manoirs Médoc

Château les trois Manoirs Médoc

Man kan på den lyse teglstensfarve og den brune kant, at vinen er moden.
Der er både kirsebærsten, fadnoter og lidt tørrede krydderier i både duft og smag. I smagen er det er uden tvivl Merlot-druen.


PDF #3528

Chateauneuf du Pape - Crous Saint Martin

Chateauneuf du Pape - Crous Saint Martin

I munden fornemmer man hurtigt dybden i vinen og dens blødhed med skønne aromaer af modne kirsebær, solbær, timian, lakrids og hvid peber. Der er en god syre og velafrundede tanniner.


PDF #2315

Cielo e Terra -  Primasole Primitivo

Cielo e Terra - Primasole Primitivo

Flot rubinrød farve i glasset med en delikat duft af solbær, violer, stikkelsbær og krydderier. En rig og intens rødvin med varme og flotte bløde tanniner. I smagen fornemmes masser af solmoden frugt med noter af blommer, peber og anis.


PDF #2708

Clos des Menuts Grand Cru

Clos des Menuts Grand Cru

Meget mørk i farven men med moden brune nuancer i kanten af glasset. Der er en fine små diskrete fadtoner, krydderi og lidt ristet brød i duften. Tanninerne er fint integrerede og smagen er let krydret, sødmefuld og helt perfekt moden.


PDF #3521

Cristo di Campobello

Cristo di Campobello "Lu Patri" Nero d´Avola

Helt mørk rubinrød og tæt farve, som ved første øjekast lover en kompakt vin. Det bliver bakket op i den intense duft af krydderurter, balsamico, brombær og kirsebær.


PDF #2697

Cristo di Campobello

Cristo di Campobello "Lusirá" Syrah

Dette er en Syrah med masser af saft og kraft, men efter al tyngden og poweren kommer en elegant eftersmag, der simpelthen bliver ved med at hænge i munden. 


PDF #2696

Cristo di Campobello Rosso

Cristo di Campobello Rosso

Vinen er produceret på druerne Nero d'Avola, Syrah, Cabernet Sauvignon og Merlot. Dyb mørkerød med violette strejf. Vinen dufter af sorte søde kirsebær, krydderurter. Vinen er har et meget intenst udtryk.


PDF #2695

DFV Wines Uruly Red blend

DFV Wines Uruly Red blend

Tæt dyb mørk farve i glasset. Stor sødmefyldt duft af brombær, sorte kirsebær, solbær samt lidt fadnoter i næsen. Super saftig og intens i smagen, hvor man fornemmer både modne mørke frugter og et let krydret touch.


PDF #4530

DFV Wines Woodhaven Zinfandel

DFV Wines Woodhaven Zinfandel

Rig, moden Zinfandel med aroma af blommer og sorte kirsebær. Dyb granatrød farve, med smag af hindbær, brombær samt strejf af krydderi. Koncentreret vin med fremragende balance.


PDF #4518

Diemersdal

Diemersdal "Matys" Red

inen passer perfekt til de fleste let krydrede kyllinge- og griseretter. Også ideel til barbecue, flæskestegen eller de marinerede lammekoteletter. Sæt vinen på bordet direkte fra kælder- eller garagegulvet.


PDF #2220

Diemersdal Maastricht Pinot Noir

Diemersdal Maastricht Pinot Noir

Mørk skarlagensrød og lettere intens Pinot Noir farve, der afslører en vin med en flot dybde. Solbær og kirsebær er dominerende i duften med strejf af vanilje og ristede nødder. Tanninerne er modne men bløde.


PDF #2224

Diemersdal Private Collection

Diemersdal Private Collection

Meget mørk i glasset, men med modne brune kanter i kanten. Duften er mættet med både mørk frugt og chokolade samt lidt vanilje-noter fra den lange fadlagring. Der et delikat lille touch af sødme i smagen.


PDF #2222

Diemersdal Reserve Pinotage

Diemersdal Reserve Pinotage

Anderledes og virkelig intens i duften med både morbær, oliven, lidt kokos og kaffe-noter. Ganske enkelt kvalitet fra start til slut! Spring de billige og prøv Diemersdals Private Reserve Pinotage. Du bliver positivt overrasket.


PDF #2223

Diemersdal Shiraz

Diemersdal Shiraz

Nærmest blæksort i glasset. Vinen har en helt klassisk Shiraz-næse med både toner af peber, cigarkasse, nelliker og krydderi. Der er virkelig god power og intensitet i smagen. Vinen passer perfekt til krydrede og kraftige kødretter med både okse, lam.


PDF #2221

DNA Cabernet Sauvignon

DNA Cabernet Sauvignon

Dyb rød granatfarvet. Flot duft af sort peber, mørk frugt og lidt eukalyptus. Livlig i smagen og med masser af power, karakter og dybde. Imponerende volumen og pæne tanniner, uden af vinen bliver for ”muskuløs”.


PDF #2126

<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>