• forside
  • r11
  • hvid in
  • rose in
  • Port in
  • Mous
  • dessert

Søg

RØDVIN

Château de Durette Fleurie

Château de Durette Fleurie

Farven er lys rød og duften som en sommerlig blomsterbuket. Smagen er let og frugtig af fersken, solbær og hindbær med et lille snert af krydderier. Teksturen behagelig og blød. Eftersmagen hænger ved og forfører ganen lige til det sidste.


PDF #2363

Château de Durette Morgon

Château de Durette Morgon

Det er en vin med en god struktur og blødhed med en elegant og forførende eftersmag. Man fornemmer de bløde tanniner og en afbalanceret syre, der skaber en vaske ægte symfoni i sin helhed.


PDF #2362

Château Laroche

Château Laroche

Mørk granatrød i farven og med duft af krydderier, fadnoter og lidt solbærtoner. Elegant og blød i smagen, pænt afstemt i sin fordeling af frugt og fad. Eftersmagen er let krydret fløjlsblød og med tydelig moden frugt.


PDF #3527

Château les trois Manoirs Médoc

Château les trois Manoirs Médoc

Man kan på den lyse teglstensfarve og den brune kant, at vinen er moden.
Der er både kirsebærsten, fadnoter og lidt tørrede krydderier i både duft og smag. I smagen er det er uden tvivl Merlot-druen.


PDF #3528

Chateauneuf du Pape - Crous Saint Martin

Chateauneuf du Pape - Crous Saint Martin

I munden fornemmer man hurtigt dybden i vinen og dens blødhed med skønne aromaer af modne kirsebær, solbær, timian, lakrids og hvid peber. Der er en god syre og velafrundede tanniner.


PDF #2315

Cielo e Terra -  Primasole Primitivo

Cielo e Terra - Primasole Primitivo

Flot rubinrød farve i glasset med en delikat duft af solbær, violer, stikkelsbær og krydderier. En rig og intens rødvin med varme og flotte bløde tanniner. I smagen fornemmes masser af solmoden frugt med noter af blommer, peber og anis.


PDF #2708

Clos des Menuts Grand Cru

Clos des Menuts Grand Cru

Meget mørk i farven men med moden brune nuancer i kanten af glasset. Der er en fine små diskrete fadtoner, krydderi og lidt ristet brød i duften. Tanninerne er fint integrerede og smagen er let krydret, sødmefuld og helt perfekt moden.


PDF #3521

Cristo di Campobello

Cristo di Campobello "Lu Patri" Nero d´Avola

Helt mørk rubinrød og tæt farve, som ved første øjekast lover en kompakt vin. Det bliver bakket op i den intense duft af krydderurter, balsamico, brombær og kirsebær.


PDF #2697

Cristo di Campobello

Cristo di Campobello "Lusirá" Syrah

Dette er en Syrah med masser af saft og kraft, men efter al tyngden og poweren kommer en elegant eftersmag, der simpelthen bliver ved med at hænge i munden. 


PDF #2696

Cristo di Campobello Rosso

Cristo di Campobello Rosso

Vinen er produceret på druerne Nero d'Avola, Syrah, Cabernet Sauvignon og Merlot. Dyb mørkerød med violette strejf. Vinen dufter af sorte søde kirsebær, krydderurter. Vinen er har et meget intenst udtryk.


PDF #2695

DFV Wines Uruly Red blend

DFV Wines Uruly Red blend

Tæt dyb mørk farve i glasset. Stor sødmefyldt duft af brombær, sorte kirsebær, solbær samt lidt fadnoter i næsen. Super saftig og intens i smagen, hvor man fornemmer både modne mørke frugter og et let krydret touch.


PDF #4530

DFV Wines Woodhaven Cabernet Sauvignon

DFV Wines Woodhaven Cabernet Sauvignon

Denne vin har en kombineret aroma af tørrede figner, sorte kirsebær og cedertræ. Dyb granatrød farve. Vinen eksploderer med frugtvarianter af blomme, brombær og solbær.


PDF #4517

DFV Wines Woodhaven Zinfandel

DFV Wines Woodhaven Zinfandel

Rig, moden Zinfandel med aroma af blommer og sorte kirsebær. Dyb granatrød farve, med smag af hindbær, brombær samt strejf af krydderi. Koncentreret vin med fremragende balance.


PDF #4518

Diemersdal

Diemersdal "Matys" Red

inen passer perfekt til de fleste let krydrede kyllinge- og griseretter. Også ideel til barbecue, flæskestegen eller de marinerede lammekoteletter. Sæt vinen på bordet direkte fra kælder- eller garagegulvet.


PDF #2220

Diemersdal Maastricht Pinot Noir

Diemersdal Maastricht Pinot Noir

Mørk skarlagensrød og lettere intens Pinot Noir farve, der afslører en vin med en flot dybde. Solbær og kirsebær er dominerende i duften med strejf af vanilje og ristede nødder. Tanninerne er modne men bløde.


PDF #2224

<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>