• forside
  • r11
  • hvid in
  • rose in
  • Port in
  • Mous
  • dessert

Søg

ROSÉVIN

Bodegas Fariña -  Colegiata Rosado

Bodegas Fariña - Colegiata Rosado

ette er den ideelle terrassevin. Servér den kold lige fra køleskabet og nyd den i godt selskab evt. sammen med lidt saltede snacks. Alternativt vil vinen også fungere helt fantastisk sammen med kylling, salater eller blide og bløde oste.


PDF #303

Brightwater Vineyards - Sophie's Kiss Rose

Brightwater Vineyards - Sophie's Kiss Rose

Vinen er forfriskende og lækker med en skøn balance mellem syren og det lille, delikate hint af sødme. I munden domineres smagen af friske jordbær og hindbær, som tydeligt markerer sig.


PDF #325

Cristo di Campobello - Rosato

Cristo di Campobello - Rosato

Cristo di Campobellos rosé er et ”must have” til terrassen. Den har en flot pink farve med duft af sommerblomster, jordbær og kirsebær. Det er en let og forfriskende rosévin med smag af røde bær og en anelse krydderi.


PDF #320

Gianni Gagliardo Villa M Rosé

Gianni Gagliardo Villa M Rosé

Villa M er let mousserende, sødlig og forfriskende. Den er sammensat af den hvide drue Moscato og den røde drue Brachetto. Roséen er lidt af en ”hyggevin”. Perfekt som aperitif eller også til lette sommerretter og desserter.


PDF #324

Librandi Cirò Rosato

Librandi Cirò Rosato

Produceret på den lokale Gaglioppo-drue, som primært bruges i Calabrien, i ”tåen” på Italien. Blot et kik på farven vidner om en tætpakket og saftig rosé. Dejlig vinøs duft med strejf af blomster. Er velegnet til forretter, grillet fisk og lyst kød.


PDF #314

Librandi Terre Lontane

Librandi Terre Lontane

Terre Lontane er lavet på 70 % Gaglioppo og 30 % Cabernet Franc. Den er klar koral farvet med en vinøs og frugtig bouquet, samt en tør og blød smag. En dejlig velafbalanceret vin med en god struktur. Er velegnet til forretter.


PDF #2687

Los Riscos Rosé

Los Riscos Rosé

Vinen er produceret på Syrah-druen. Fantastisk flot farve i glasset, pink over mod laksefarvede. Masser af modne røde bær(hindbær, ribs) i duften og et lille krydret pift.Server denne umiddelbare og charmerende rosévin køleskabskold.


PDF #317

MadFish Rose

MadFish Rose

Farven er flot pink med livlige dufte af røde bær. Ved første indtryk fornemmer man en vis sødme i smagen, som dog umiddelbart udvikler en tør og forfriskende fornemmelse.


PDF #316

Marien Cava Pinot Noir Rosé

Marien Cava Pinot Noir Rosé

Orange, næsten laksefarvet. Fin mousse, der også bliver ved at give fine små bobler i glasset. Elegant duft af røde sommerbær som hindbær og jordbær. Samtidig er der også lidt røde roser og tulipaner i næsen. Frisk, frugtrig og tør i smagen.


PDF #705

Porto Quevedo - Oscar´s Rosé

Porto Quevedo - Oscar´s Rosé

Denne rosé har en flot og klar granatæblefarve. Næsen fremkalder skønne dufte af roser og modne, røde bær såsom jordbær og kirsebær. Det er en meget velbalanceret og elegant vin med en tilpas syre.


PDF #311

Quinta da Lagoalva - Rose

Quinta da Lagoalva - Rose

Flot lys laksefarvet i glasset. Frisk og sprød rosé, der bare er indsmigrende fra først slurk. Der er masser af røde frugter i duft og smag. Vinen er som sådan ikke bare en ”pladder-rosé”. Den er tør, ikke snerpende, men blot behagelig tør.


PDF #319

Santo Cristo Finca de Don Gavarre Rosado

Santo Cristo Finca de Don Gavarre Rosado

Farven er flot og nærmest helt jordbær-rød. Duften er en skøn kombination af røde eksotiske frugter og bær såsom modne hindbær, figner, melon og vilde bær. Smagen er yderst harmonisk.


PDF #305

Trenz Spätburgunder Rose

Trenz Spätburgunder Rose

Farven er flot lys pink med skønne pastelfarvede toner. Duften er præget af solbær, jordbær og tranebær. Smagen er frisk og sprød af de røde bær. En velstruktureret Pinot Noir rosé med en flot balance mellem syren og sødmen.


PDF #310

Vins Bréban Domaine La Chapelle

Vins Bréban Domaine La Chapelle

Roséen er flot lys laksefarvet i klassisk Provence stil. Næsen er meget aromatisk med en betagende duft af friske og modne røde bær. I smagen er der ingen tvivl om de herlige solmodne jordbær og hindbær.


PDF #330

Vins Bréban Mado en Provence

Vins Bréban Mado en Provence

Mado en Provence repræsenterer Provences top rosévine. Domineret af druerne Grenache og Syrah, har den mere karakter end de fleste andre rosévine fra Provence.


PDF #332