Søg

VERMOUTH

Vermouth Padró & Co - Blanco Reserva

Vermouth Padró & Co - Blanco Reserva

Man møder en yderst aromatisk og intens duft af søde urter såsom ensianrod, stjerne anis, citronaloysia og kinesisk kvan. Den er utrolig velbalanceret med en masse kompleksitet, og på samme tid elegance, der giver en blød og raffineret afrunding med en smule sødme og bitterhed.


PDF #470

Vermouth Padró & Co - Dorado Amargo Suave

Vermouth Padró & Co - Dorado Amargo Suave

Druemosten, som denne Vermouth er produceret på, består af 100% Macabeo-druer. Den har en god struktur og kan lagre længere inden druespritten og urterne tilsættes. Her er alle skovens vilde urter at finde, og de kombineres med en vis mineralitet.


PDF #471

Vermouth Padró & Co - Reserva Especial

Vermouth Padró & Co - Reserva Especial

Denne vermouth har utroligt intense og meget markante sødmefulde aromaer. Duften af tørrede figner, ristede hasselnødder og grønne valnødder fra den forlængede lagring. Den er varm i stilen og blød med smag af lakrids og medicinske urter pakket i søde noter og en let bitterhed.


PDF #473

Vermouth Padró & Co - Rojo Amargo

Vermouth Padró & Co - Rojo Amargo

Denne vermouth har helt fantastiske dufte af nelliker og tørrede frugter som for eksempel tørrede abrikoser. Samtidig er der en forførende pikant fornemmelse i smagen af moden appelsinskal og sød kanel. Den er meget fyldig og blød men holdes frisk af appelsinnoterne og den velbalancerede bitterhed af tobak, bark og honningglaseret karamel.


PDF #474

Vermouth Padró & Co - Rojo Clasico

Vermouth Padró & Co - Rojo Clasico

Duften er meget intens med aroma af søde krydderier såsom kanel og nellike. Der er et imponerende efterspil af kandiseret frugt og en cremet med stadig forfriskende fornemmelse, der munder ud i små, delikate og bitre toner kombineret med middelhavets citrusfrugter og urter.


PDF #472