abk6-banner

Domaine Francis Abécassis

Domaines Francis Abécassis er en international Cognac producent, som er kendt for deres høje kvalitet og standard for Cognac, samt deres enorme know-how på dette felt.

Francis og datteren Elodie har sammen med resten af teamet ved Domaines Francis Abécassis, skabt et førsteklasses-team – også kaldet Abécassis familen. Her har alle hver især deres område hvor de er specialister, og dette giver mulighed for at lave den bedste Cognac, og at kunne forfinede den til det yderste.

Cognachuset ejer 220 hektar som dyrkes bæredygtigt, og med respekt for naturen.
Vineriet er fyldt med moderne udstyr der kan styre temperaturerne, så grundlaget for en vellykket og god vin til destillation er til sted. Huset arbejder kun små portioner i deres produktion – et parti overstiger ikke 25 hektoliter, og destillationstanken – en alambic, en særlig løgformet kobberkeddel, tilfører produktionen den helt rigtig elegance og aroma til den færdige Cognac.

Der destilleres efter specifikke og tilpassede metoder for at indfange karakteristika fra terroiret, og kunne viderebringe de fine nuancer over til den færdige Cognac. Filosofien er nemlig, at en Cognac skal smage af det sted hvorfra den er dyrket.

Domaines Francis Abécassis står bag brandet ABK6, som har vundet mange anerkendelser for deres Cognacs.

Køb vinene her