Navarro

Bodegas Navarro

Vingården Bodegas Navarro ligger i den sydligste spanske provins, Andalusien, og mellem byerne Córdoba og Málaga finder du området Montilla-Moriles hvor vingården hører hjemme.
Bodegas Navarros historie går tilbage til 1830, hvor Don José Antonio Navarro grundlagde vingården. Han havde en solid viden og ekspertise omkring udarbejdelsen Montilla-Moriles vine, og anvendte den gamle traditionelle vinfremstillingsproces i kombination med den tids moderne teknologi.  Ifølge de gamle skrifter kan den traditionelle Montilla-Moriles vin dateres helt tilbage til de første middelhavscivilisationer, de præ græsk-romerske kulturer i det 8. århundrede f. kr. En vinkunst der i generationer er blevet overleveret fra forældre til børn, og dermed er vigtige erfaringer og traditioner bevaret.

I dag er vingården ejet af Herrador-Veredas familien, og styres af brødrene Miguel Jesús & Javier Herrador. De har arvet deres vinpassion og ikke mindst vin-viden fra deres far og bedstefar, hvis erfaring og viden er opnået igennem et liv fyld med vinproduktion, som nu er givet videre til den nye generation.

Køb vinene her