Mød Haller Vine

Haller Vine er vinimportør beliggende i Middelfart på Fyn og har i 30 år leveret vin og spiritus til restauranter, vinhandlere og specialbutikker i hele Danmark.

Haller Vine - Vinimportør med 30 års erfaring

Hos Haller Vine A/S forstår vi, at vores succes er direkte forbundet med vores kunders succes. Derfor gør vi hver dag vores ypperste til at sikre, at dine kunder og gæster får unikke vinoplevelser.

Vores medarbejdere er drevet af passion for god vin og besidder en stor viden og erfaring, som de naturligvis deler med vores fantastiske kunder. Vi ved, at dette gør os til et sikkert og troværdigt valg, når du skal ud og vælge en samarbejdspartner.

Haller Vine - troværdigt og pålideligt navn i den danske vinbranche

Haller Vine blev grundlagt i 1993 af Poul Haller. Siden da er vi vokset støt og beskæftiger i dag 9 medarbejdere.

I 2021 solgte Poul virksomheden til Steffen Floodness og Brian Holtze Jørgensen. Steffen og Brian har tilsammen over 50 års erfaring i vinbranchen, både med salg til B2C, B2B og vinimport, og de driver sammen Vinkonsulatet ApS. Steffen har også en sommelier uddannelse.

I dag står Haller Vine som et troværdigt og pålideligt navn i den danske vinbranche og en foretrukken leverandør af kvalitetsvin rundt blandt landets restauranter, cafeer og vinhandlere.

Kontakt os i dag og adgang til hele vores sortiment

Vi er meget stolte af den service, vi yder, og vores fokus er altid på at give vores kunder den bedst mulige oplevelse. Uanset om du er restauratør, der leder efter en ny leverandør, eller er vinhandler på udkig efter de helt rigtige flasker vin til hylderne i din butik, så er vi her for at hjælpe.

Vi arbejder tæt sammen med restauranter, vinhandlere og specialforretninger i hele Danmark, og vi deler altid gerne ud af vores ekspertise og tilbyder seriøs og kompetent rådgivning, så det bliver nemt for dig at træffe de rigtige vinvalg.

"Det der adskiller os lidt fra andre gode leverandører - vi er ikke kun drevet af salg, men af vores passion for store vinoplevelser"