Haller Vine sætter spændende vine på vinkort i hele Danmark

Haller Vine er leverandør til en lang række restauranter, kroer, hoteller, konferencecentre og cafeer. 

Få vine der er afstemt dit steds DNA

Vi tilbyder professionel og kompetent rådgivning og sparring, og sammen med dig finder vi kvalitetsvine, der passer til dit menukort og dine gæster. Det har vi gjort i 29 år, så vi tør godt at love dig, at dit vinkort er i gode og kompetente hænder, når du tager os med på råd.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde vine, der er nøje afstemt bl.a. årstidens råvarer, dine ønsker og dit steds identitet.

3 gode grunde til at vi skal samarbejde:

Få adgang til et bredt og stadigt voksende udvalg af vine af høj kvalitet fra hele verden, der med sikkerhed vil begejstre dine gæster.

Gør løbende brug af vores team af erfarne fagfolk og sommelier, der altid er til rådighed, når du skal vælge nye vine eller har spørgsmål.

Opnå den ro i sindet, der følger med at arbejde med et pålideligt og troværdigt firma med 29 års erfaring i vinbranchen.

Tag fat i os og få en uforpligtende vinsnak

Vores team består af erfarne vinfolk og sommelierer, alle med mange års erfaring inden for HoReCa. Det er din sikkerhed for at få den bedst mulige service på et fagligt højt niveau. Kontakt os i dag og få adgang til vores udvalg af spændende vine fra hele verden.