Unikke vinoplevelser til dine kunder

Haller Vine – dansk vinimportør med salg af kvalitetsvin til vinhandlere og specialforretninger i hele Danmark.

Bliv forhandler og få adgang til kvalitetsvine fra hele verden

Med 30 års erfaring i import af vin fra alle verdenshjørner er Haller Vine et troværdigt og pålideligt navn i den danske vinbranche. Vores udvalg af vine er skræddersyet til at opfylde behovene og ønskerne hos vinhandlere og specialforretninger i hele Danmark.

Hos Haller Vine forstår vi, at nøglen til succes er at tilbyde et produkt af høj kvalitet, der opfylder vores kunders behov. Vores erfarne team arbejder tæt sammen med vinproducenter fra hele verden for at sikre, at vi altid er i stand til at tilbyde et bredt udvalg af vine, der kan præsenteres på hylderne i din forretning. Vi udvider altid vores udvalg for at sikre, at vi har noget for enhver smag, og at du løbende har spændende nyheder og vinoplevelser, som du kan tilbyde dine kunder.

3 gode grunde til at vi skal samarbejde:

Få adgang til et bredt og stadigt voksende udvalg af vine af høj kvalitet fra hele verden, der med sikkerhed vil begejstre dine kunder.

Gør brug af vores team af erfarne fagfolk, der altid er til rådighed for at besvare alle spørgsmål, du måtte have.

Opnå den ro i sindet, der følger med at arbejde med et pålideligt og troværdigt firma med 30 års erfaring i vinbranchen.

Kom i gang med at forhandle vores vine

Haller Vine er den perfekte løsning for danske vinhandlere og specialforretninger, der ønsker at sælge kvalitetsvine fra hele verden. Hvis du er interesseret i at høre mere om vores virksomhed og de vine, vi tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte os! Vi vil med glæde drøfte et potentielt samarbejde med dig.

Forhandlerliste

Sjælland