woodhaven

DFV Wines

I mere end 80 år har familien Indelicato dyrket vin i Californien. Familien er oprindeligt fra Italien, og i dag er fjerde generation på vej til at fortsætte produktionen. Firmaet kalder de for Delicato Family Wines – ofte forkortet DFV.

I 2007 blev DFV kåret som ”American Winery of the Year” af det verdensomspændende vinmagasin Wine Enthusiast. Fire år senere blev den administrerende direktør, Chris Indelicato af 3. generation, kåret som ”American Man of the Year” i 2011.

DFV producerer en bred vifte af vine fra internationalt anerkendte steder såsom Napa Valley, Lodi og Monterey. Stilen spænder lige så vidt fra de fuldfede og klassiske Zinfandel vine til elegante Pinot Noir og de mere stringente Cabernet Sauvignon.

DFV arbejder ud fra en filosofi om et langsigtet fokus, en strategisk fremgang samt en forpligtelse til at investere i fremtiden. De har igennem flere generationer haft gode familieværdier, arbejdet hårdt, sat høje standarder og vist respekt for sine medmennesker. Det er nogle af DFV’s bedste resultater for fremtidig succes. Ved at forstå kunden og at investere i fremtiden bliver man førende inden for innovation.

Køb vinene her