Martinborough

Martinborough Vineyards

Martinborough Vineyard er en ikonisk, banebrydende producent af Martinborough med en forpligtelse til perfektion af Pinot Noir. Den første vingård, der plantede Pinot Noir-druer i den berømte region, er i dag hjemsted for de ældste vinstokke i distriktet. Håndværksmæssige vinfremstillingsteknikker, sammen med dedikation til jordbevarelse og deling af en arv af vinviden med fremtidige generationer, har givet Martinborough Vineyard et kontinuerligt ry for fremragende kvalitet.
Beliggende på den sydlige ende af New Zealands nordø, ligger den maleriske vinlandsby Martinborough ved 42° syd, en tilsvarende afstand til Bourgogne fra ækvator.
Placeringen var ingen tilfældighed. I en søgen efter at lave Pinot Noir af højeste kvalitet, gennemførte Martinborough Vineyards grundlæggere en DSIR-undersøgelse for at afsløre den nærmeste New Zealand-klimatiske pendant til Bourgogne, fødestedet for Pinot Noir. Undersøgelsen fastslog, at den optimale placering var inden for en lille radius centreret om byen Martinborough.

Køb vinene her